Ciorba de vacuta

de simona72 in Ciorbe, 22 Apr 2013 | 14089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel(antricot)
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir apio
  • 1 ardei galben si rosu
  • 3 cartofi
  • 1 pachetel taitei fidelicios (maggi)
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura frunze de marar
  • bors proaspat
  • 1 lingura concentrat de legume (maggi)
  • sare(daca mai este cazul)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Spalam bine carnea,a mea a vut si putin os, am taiat oasele separat si le-am lasat cu putina carne, iar restul de carne am taiat-o bucati.

Am pus carnea la fiert cu apa in oala pt ciorba, iar cind fierbe si spuma se ridica la suprafata o luam cu o spumiera. Repetam de mai multe ori, pina cind nu se mai face spuma si lasam carnea la fier 60 minute. Spalam legumele si le taiem ca pt ciorba si le punem in oala peste carnea aproape fiarta. Lasam sa fiarba pina sunt si legumele fierte, adaugam cartofii taiati cubulete(fierb f repede),cind sunt aproape fierti punem si taiteii,concentrat de legume si borsul(cit dorim noi de acrisoara ciorba), iar acum lasam sa fiarba toate pina sunt facute.

Potrivim de sare daca mai este cazul, stingem focul si punem patrunjelul si mararul tocat marunt si servim cu o lingura de smantina in farfurie si ardei iute.

Pofta buna!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

22.04.2013, 22:31

Simona sa imi pui si mie o portie pentru maine!

simona72 1

22.04.2013, 22:34

Pun deoparte

Panacris 1

16.11.2014, 11:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta